GOOOOODT nytår….

31. december 2016 0 Af Mie

2016 er på vej i skraldespanden… Men hvilket år…

Billedresultat for godt nytår 2017

Det vil blive husket for, at året startede med at jeg var arbejdsløs… Uden nogen form for indtægt andet end dagpenge… Udsigten til at være arbejdsløs er ikke lige det der var det sjoveste i mit liv. Rådighedsmøder på HK, redegørelse for hvor jeg nærmest befandt mig hvert minut af arbejdsdagen og skrive to ansøgninger om ugen, kan være med til at stresse de fleste.

Heldigvis blev jeg genansat i mit gamle job, dog kun på 20 timer om ugen. Fordi jeg havde besluttet mig for at udnytte at jeg egentlig ikke har en videregående uddannelse. Kun erhvervsuddannelse. Jeg måtte sande, at ryggen ikke kan holde til at være fuldtidsbeskæftiget i et byggemarked, som egentlig er min uddannelse.

Så 2016 blev året, hvor jeg endelig fik mig taget sammen. Søgt ind på videregående uddannelse, og den gammel drøm (jeps gammel fordi jeg altid har drømt om det), så søgte jeg ind på Markedsføringsøkonom på Erhvervsakadamiet Lillebælt i Odense. Den bedste beslutning nogensinde.

Jeg elsker at være igang i skolen. Jeg elsker livet omkring mit studie. Jeg elsker at jeg nu bliver klogere. og faktisk kan finde ud af det…

2017 bliver også et år som kommer i hukommelsen…
Mit mindste barn skal starte i skole til august. Det bliver den største omvæltning.

Billedresultat for godt nytår 2017

Derudover bliver det året, hvor jeg har lovet min datter at stoppe med at ryge. Lige nu har jeg røget i mere end halvdelen af mit liv… og skal stoppe i 2017. Jeg har lovet hende, at hvis jeg ikke ryger inden juleaften 2017, får begge børn en ekstra stor julegave… Så mon ikke hun faktisk helst vil have en mor der ikke ryger? Det tror jeg.

Og 2017 bliver også året, hvor jeg rent personligt, håber at kunne blive en lille smile selvstændig. Altså forretningsmæssigt. I starten af året skal jeg indgå aftale med en bekendt, om at strikke og hækle ting til hendes shop. Det bliver spændende, og det bliver lærerigt… og ikke mindst… Sjovt!

Jeg vinker pænt farvel til 2016… og glæder mig helt vildt til 2017.

Vi ses!