Om MiE

Jeg er under uddannelse som markedsførings-økonom og uddannet salgsassistent med byggemarked i profil. Jeg er opvokset i en familie, hvor bedsteforældrene på den ene side, var tømrermester og hjemmegående. Altid gang i et eller andet kreativt og gøre noget med egne hænder.

Strikkekunsten har jeg oprindeligt lært af min farmor i 6-7 års alderen. Mit aller første strikketøj var lyserødt og endte med at ligne et vandtårn. Altså det blev bredere og bredere undervej. Siden er min teknik gevaldigt afpudset og min perfektionisme noget højere.

Min farmor strikkede særligt nisser til den store guldmedalje og hver jul blev de hevet frem og sat op. Nisser overalt. Et umiddelbart bud er at der, i hendes stue, var omkring 200 nisser hvert år. På den ene eller anden måde.

Privat er jeg gift, har to børn fra henholdsvis 2008 og 2011. Vi bor i et rækkehus på 98 kvadratmeter og det lille garnlager luner. Jeg har dog en hel venteliste, der bare venter på at blive strikket, men hver ting til sin tid, og næsten altid én ting ad gangen.

En blog om lidt af hvert